Η Βιβλιοθήκη της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών ΗΥ έχει μερική πρόσβαση και συντονίζει τη διανομύν την εγκατάσταση λογισμικού σε υπολογιστές που ανήκουν σε εργαστήρια της σχολής.

Η προμήθεια των συγκεκριμένων αδειών γίνεται έπειτα από επικοινωνία των υπευθύνων του εργαστηρίου με τον διαχειριστή του συστήματος.

Η παραγγελία και η διάθεση του λογισμικού της Microsoft γίνεται μέσω του συστήματος Microsoft Dreamspark, το οποίο δίνει πρόσβαση σε επίσημα, γνήσια και καθόλα νόμιμα προϊόντα της Microsoft. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συνδεθεί στο σύστημα Dreamspark χρησιμοποιώντας τα (ακαδημαϊκά) στοιχεία του λογαριασμού χρήστη τα οποία του έχουν δοθεί από το Κέντρο Ηλεκτρονικού Υπολογιστή του ΕΜΠ (central NTUA) και στη συνέχεια να κατεβάσει από εκεί τις διανομές της Microsoft που τον ενδιαφέρουν απευθείας στον υπολογιστή του. Μέσω του ίδιου συστήματος θα παρέχονται και οι αντίστοιχοι κωδικοί, οι οποίοι αποστέλλονται μέσω e-mail.

Το webstore του συστήματος βρίσκεται εδώ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία προκύψει μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με το διαχειριστή του λογισμικού στο logismiko <at> lib.ece.ntua.gr, είτε με τον υπεύθυνο καθηγητή κ.Κοντογιάννη.